top of page

Karel De Wolf

mens en zaakvoerder Shift Imagine

Ik ben geboren te Dendermonde op 3 maart 1982. Ik heb twee oudere zussen, Yolande en Ingrid. Mijn vader is gepensioneerd professor scheikunde, Bio Chemie en mijn moeder beheert haar eigen winkel. Mijn ouders zagen al heel snel aan mijn vele kindertekeningen dat ik een intense fantasie had. Later ontwikkelde ik eveneens een brede interesse in onder andere de natuur, wetenschap, de samenleving, systemen, kunst, geschiedenis, psychologie, ... . Ik bestudeerde graag, dat had ik hoogstwaarschijnlijk van mijn vader. Bij mij was het echter niet zeer wetenschappelijk, ik was echter meer geboeid door het mysterie en het filosofische relativeren.

Als studierichting koos ik voor Animatiefilm, omdat ik daar mijn passie voor kunst kon combineren met mijn liefde voor film en verhalen. Studeren op de Erasmus Hogeschool Rits was een boeiende ervaring. Ik heb er veel geleerd en studeerde na 4 jaar af met onderscheiding. Na mijn studies heb ik 8 jaar gewerkt voor het 3D computeranimatie bedrijf Hoaxland te Oudenaarde. 

Shift Imagine

Ik heb besloten om ondernemer te worden omdat ik bruis van de creativiteit en ik wil zo dicht mogelijk bij de klant staan. Ik wil luisteren en dat magische beeld creëren dat hun verhaal op een doeltreffende manier visualiseert.

Ik werk verzorgd, transparant en eerlijk. Ik beperk mijn vakjargon en streef steeds naar een duidelijke communicatie. Ik hou van een vlot productieproces met doordachte stappen en ankerpunten.

 

De klant mag rekenen op resultaten en hoeft zich voor de rest geen zorgen te maken!

bottom of page